Skridskor.

William fick skridskor av mamma när dom var här, så idag ska vi ut på premiär tur, ska åka med sonen, hans pappa och sen sonens tremänningar samt deras mamma. Blir roligt, tar med min systemkameran. Själv äger jag inga skridskor, sist jag hade skridskor på fötterna var i sexan tror jag, men är kul att kika på.

Nu blir det att sätta på sig mina strumpor, William äter korv (hans favorit mat) . Jag har ätit två knäckesmörgåsar med leverpastej [LEVERPASTEJY] .

Känns som jag inte skrivit något upprört på några dagar nu. Inte så konstigt kanske? Jag har varit helt upptagen, alla har varit och hälsat på och jag har haft trevligt. Vad ska ni pyssla med idag då?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Skridskor.

 • 27 januari, 2012 at 21:03
  Permalink

  2010-02-14 @ 18:15:24

  Vi ska nog åka skridskor imorrn.

  Reply
 • 27 januari, 2012 at 21:03
  Permalink

  2010-02-14 @ 18:14:56

  Vi har städat, varit i pulkabacken, hälsat på kompisar. Haft helt underbart väder idag.. sol & plusgrader!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: