Vi drog i väg ut och William fick leka i solen med sina tremänningar. Men efter cirka 30 min höll jag på att frysa ihjäl. Folk fattar inte hur frusen jag är, tror folk tror jag överdriver men alltså när jag blir kall känns det som jag fryser på insidan kroppen, inte utsidan som normalt folk på huden utan innanför huden det bränns och gör ont så jag vill börja gråta. JAG är riktigt frusen och därför hatar jag vintern, folk tror att man överdriver men så är det inte. Är också därför jag får panik i kallgrader och folk tror jag överdriver men minsta kyla får jag panik av. Jag sover med duntäcke på sommaren så de kanske säger allt? När jag legat på sjukhus (blivit mycket sånt i mitt liv) brukar personalen få springa efter duntäcken för annars kan jag inte sova jag ligger och huttrar och blir alldeles blå om läpparna. Sen som nu det är väl kanske 5 timmar sen vi var ute men jag fryser fortfarande.

I alla fall, vi åkte till hälsinggårdsskolan där William fick prova åka skridskor för första gången, han var JÄTTE duktig (bilder från dagen finns på bilddagboken, som vanligt) sen så åkte vi hem till sonens pappa. Sonen började spela Indiana Jones 2 och jag och sonens pappa såg på hockey och kniven mot strupen, sen så skickade sonens pappa mig för att köpa turkisk yougurt, lök och tomatpuré på Willys, men så blev det krångel så sonens pappa fick åka själv och köpa yougurten. Sen åt vi gulasch soppa som sonens pappa gjort den var SJUKT god, och efter de så fick jag låna bilen så jag åkte hem med den hit. Sjukt skönt nu när man har p-plats, nu står bilen här utanför. Sonen sover nu och jag bör och måste göra desamma, imorgon är det tentadax på hela dagen, iofs är den bara 3 A4 stor och de täcker man ju på någon timma men man lär ha smart innehåll också. Jag tycker egentligen sånt här är svårt, sen måste jag komma ihåg att jag ska anmäla mig för nya kursen imorgon också.

Lite naturbilder från idag.

 

Droppar från taken.

Plask

 

2 kommentarer

  1. 2010-02-14 @ 23:32:10

    ugha, ja jag är också rätt frusen, men inte SÅ mycket som du beskriver. Frös du lika jävligt under graviditeten också? Då var jag iaf varm som helvete nästan jämt. typ klimakteriekossa.. uhm. ja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: