Småbarnåren

I väntan efter middag.

Vi ska äta gulasch soppa, sonens pappa har lagat den, är alldeles strax klart. William spelar Lego Star Wars, funderar på att köpa det här chipet till vårat wii de tror jag kan vara roligt. Aldrig haft chip innan men folk som har de tycker ju de är smart.

Har egentligen inget vettigt att säga. Tänkte skriva mer om dagen när vi kommit hem från sonens pappa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: