Ommålat skåp och en blogg som vägrat funka.

Försökte komma in på bloggen hela dagen igår UTAN resultat så tro inte att jag sket i att blogga.
Var med Lisa till högskolans bibliotek igår och skrev, ska skriva det sista idag så är jag klar med tentan sen.
Ska också städa idag (ovanligt? haha) och ikväll är det rabdido barnklädparty här, de kommer bli kul. Deras kläder är så himla fina mycket färg. Men får se jag antar att det blir lite köpa eftersom att William börjar bli stor och såna färgkläder med drakar osv inte längre är häftigt. Men ska ha Wildmango klädparty nästa vecka och dom har SÅÅÅ snygga kläder, lite rock/skatestil över deras kläder, som deras rutiga kjolar, saknar fan att dom inte finns för vuxna! Skulle vilja att dom hade vuxen kollektion också. Hade handlat ihjäl mig.

Igår målade jag skåpet under diskbänken, jag har länge stört mig på den där gamla färgen när man kikat in där. TRÄFÄRGAT, sett ut som man besökt 1800-frysifast, men nu är det vitt. Va tycker ni? Bättre före eller efter?


Före, från stenåldern.


Efter. (Vågade inte måla undersidan på dom gröna men tycker skåpet blev finare i alla fall)

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

3 thoughts on “Ommålat skåp och en blogg som vägrat funka.

 • 27 januari, 2012 at 21:10
  Permalink

  2010-02-16 @ 14:14:23

  Kära nån va du ligger i. Duktig du

  Reply
 • 27 januari, 2012 at 21:12
  Permalink

  2010-02-16 @ 09:47:55

  Det blev helt klart finast med vitt!

  Kul med klädpartyn! Jag kollade igenom deras kläder, det fanns några fina plagg men det är lite jobbigt med dubbelstorlekar, mina kids passar sällan helt i dom storlekarna på överdelar…surar

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: