Dags igen REKLAMA din blogg.

Då var det dags igen. Du har nu till LÖRDAGEN den 20/2 klockan 12.00 på dig att reklama din blogg.
Reglerna för reklama din blogg är enkla.

1. Du länkar till mitt reklama inlägg i DIN blogg.
2. Du lämnar din blogg adress i ett inlägg här i MIN blogg.
3. Du berättar om din blogg, och varför andra ska läsa just din blogg.

Den här gången kommer jag inte vara lika snäll som förra gången, jag kommer inte visa upp din blogg i ett inlägg om du inte reklamat rätt. Jag kommer heller inte skriva till dig och berätta att du inte gjort rätt.
SÅ nu var med och reklama din blogg!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Dags igen REKLAMA din blogg.

 • 27 januari, 2012 at 21:09
  Permalink

  2010-02-16 @ 14:38:46
  http://donkens.blogg.se/2010/february/reklama-din-blogg-min-blogg.html

  här är länken. Jag hoppas jag gör rätt nu.
  Min blogg bör bli läst för att jag inspirerar med min heminredning. Jag har vissa tips till enkelhet, och jag skriver inte som nån annan skriver.
  Jag är annorlunda, fast på ett bra sätt, och det uppmuntrar jag gärna andra människor till.
  Jag fuskar inte med folk, jag skriver inte Hej vad görs, till folk, utan att ens läsa vad de skrivit.
  I’m for real, och det står jag för.
  Jag är en jävligt kul människa, när man väl förstår sig på mina konstigheter.
  Plus, att jag älskar DIN blogg, fastnade för din text till vänster på en gång. Möcke pussar på dig. Annelie

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: