Omöblering och en lättad själ.

Sonens pappa säger att jag mår som bäst när jag får möblera om. Egentligen behöver det inte bli bättre för jag gör det enligt honom utan de viktigaste är att jag bara får göra det? Jag vet inte kanske det är så enkelt?

Nu har jag möblerat om hemma igen. Men för första gången i vardagsrummet känner mig faktiskt NÖJD. Nu är det inga massa sladdar från datorn till tvn som ligger i vägen då jag flyttade tv:n till en helt annan vägg, dessutom blev det bättre mottagning i boxern av detta. SKÖNT.

William äter skorpor och kikar på disney canal. Vad sysslar ni md idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: