Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Oturens otur.

Tror mitt Wii gått sönder, hela konsollen alltså. Känns verkligen INTE kul. Sonens pappa ska se om han kan laga det annars blir det väl att köpa nytt. Känner mig riktigt ledsen vill jag erkänna, inte rolig kostnad direkt men vad gör man? Vi spelar mycket Wii här hemma också så då känns det som jag behöver de också. Får väl hoppas sonens pappa kan laga det annars blir det en utgift jag inte räknat med. I alla fall skrivit upp mig på jobb för nästa vecka och hela mars. Nu ska jag jobba mycket, känner att jag behöver jobba. Dels för att man då slipper tänka så mycket men också för att det är roligt när extra pengarna kommer in.
Då kan jag också med gott samvete köpa det där wii:t också OM det nu inte går att laga mitt.

William har åkt till sin pappa, lillebror kommer hit som en stund. Har egentligen inget jätte intressant att skriva ner men blev lite i alla fall.

4 Comments

  1. 2010-02-20 @ 06:40:40

    Va tråkigt. Garantitiden har precis gått ut lr? D vore typiskt i så fall..

    Svar: Nej jag håller på me Cambridgepåsar. Fast har som sagt ingen pli på mej själv. Skulle nog gått ner d dubbla redan om jag icke fuskat så mkt Men jag satte inte så högt mål te sommaren, d va ju under ett halvår, så jag bör nog fixa detta även fast jag fortsätter som jag gör.

  2. 2010-02-19 @ 20:24:56

    vad är det för fel på wii? OM det skulle vara så att det bara inte startar så brukar det gå att blåsa ur med luftspray!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.