Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Skriva nått.

Min blogg har kuckat ihop sig. Fattar inte vad som hänt?
Ska väl fixa så min inforuta kommer tillbaka snart. Är surig över detta känner jag. BAJSKORV!

William kommer hem IDAG. Jag längtar så hjärtat blöder, fina älskade son jag längtar massor efter dig.
Han är ju hos sin pappa. Om några timmar ska han på kalas hos Lina, Linns dotter. Dom har inte träffats sen William fyllde år tror jag? Men så är det ju jag pluggar heltid och Linn jobbar, tiden att träffas blir ju inte direkt ofta.

Nä ska klä på mig nu och sura över hur min sida ser ur.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: