Fick det absolut sista brevet från BVC idag. Den 10 mars klockan 10.30 ska William befinna sig där på sista kontrollen samt få sista vaccinationen. Tiden har gått så fort, minns fortfarande hans första bvc besök, vi var där och vi vägde och mätte honom. Nu kommer han gå dit för att vägas, mätas och få sina absolut sista sprutor för att sedan aldrig mer gå på BVC, det känns rätt sorglig. Nu tar skolan hand om honom.

Tänk att tiden med barn går så fort, dom kommer ut genom ens kropp man ser dom växa och älskar varje steg och sen vips är dom stora. Såna saker är värt mer än guld.

Annars är det lugnt, William har nyss lagt sig. Imorgon tänkte jag äta nudlar som bantingskäk tror ni det funkar? Nudlar är ju mättande så tänkte vem fan vet man kanske kan gå ner i vikt av nudlar. Blir en tidig kväll ikväll håller på att somna. Annars var det roligt att jobba idag, pratade en del med pedagogerna och barnen var riktigt mysiga. Jag gillar det här.

Imorgon så är jag föräldraledig igen, ska ta med William ut och busa i snön. Han behöver det, tar med mig systemkameran så det kan bli lite fina vinterbilder. Ska förbi högskolan och låna två böcker också.

1 kommentar

  1. 2010-02-26 @ 10:58:59

    Tiden går så fort! Hoppas ni får en mysig dag idag & att du får några fina vinterfoton. Här är vi bara inne då J är sjuk. Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: