Lite igår mys.

Slänger in lite bilder från min och Williams kväll igår.

Helt säkert det bästa barnprogrammet. Häxan surtant jag skrattar så tårarna rinner varje gång.

Jag och William åt varsin semla, köpt på maxi här i Falun.
Godaste semlorna som finns.

TWIX , jag är så gammal så jag minns när Twix hette raider (och var så mycket godare)
Åt jämt såna på högstadiet. Mina pjamasbyxor som syns som bakgrund.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

One thought on “Lite igår mys.

  • 27 januari, 2012 at 21:48
    Permalink

    2010-03-03 @ 12:30:09

    Åh, jag älskade Raider <3 Shit, finns det semlor kvar? Jag har inte ätit en enda i år! haha

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: