William somnade fort efter boken ikväll, vi åt massor med gott eftersom det var lördag myste ner oss i soffan och kikade på bompa precis som alla mina favorit lördagar är. Så gosigt att bara sitta där jag och han och kika på bompa och busa och fjanta oss. Älskar varje minut med William är så SJUKT tacksam för jag har honom.

Läst massor med statusuppdateringar på facebook om den lilla pojken på 2 år från Mora som dog på grund av läkarslarv som det verkar. KÄNNS så hemskt, känner inte familjen men när barn dör så tror jag alla föräldrar känner en sån stark känsla. Vet inte hur jag ska förklara så personer utan barn ska förstå men man blir som en lejonhona med sina barn. Tycker “synd” om familjen. FAST synd om är fel ord, lider med dom kanske låter bättre. Även anhöriga eller närstående tänker man ju också på. Man ska vara glad att man har det bra.

Känns som jag kommer somna tidigt ikväll. Jag är trött så tror det behövs.


3 kommentarer

 1. 2010-02-28 @ 10:41:09

  Fy va hemskt Ja, man ska vara glad att man har det bra! Jag var oxå jättetrött igårkväll när vi kom hem.

  Svar: Japp det gjorde vi & det var sååå skönt!

 2. 2010-02-28 @ 10:34:04

  ja usch det e hemskt det som hänt å jag kan inte ens tänka mig hur det skulle kännas att förlora sitt barn, vill inte ens tänka. lias gick på samma dagis som den pojken. känner inte familjen men jag vet juh vilka de är. det är så overkligt på något vis. kram

 3. 2010-02-27 @ 22:24:04

  Det får du se på torsdag om du kikar in på bloggen på eftermiddagen Om jag överlever vill säga
  Trevlig helg! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: