SHIT imorgon är det MARS, vart tog dagarna vägen? Tycker det var nyss det var första feb. Men så är det ju allt bara tickar på tiden swishar förbi och man står bredvid och blir rädd.

Idag har jag läst bok för William, varit till mc donalds med min bror och William. Gick hem till sonens pappa där han bjöd på middag. Fläskfilé med klyftpotatis och egen gjord beaniessås BLEV så djävulskt gott. Sen så kikade vi på fem milen? Hette den så? De som gick ikväll, Sverige fick brons. Sen så åkte vi hem med sonens farfar. William somnade FORT om man säger så. Jag sitter här och gör egentligen ingenting. Imorgon ska jag till skolan med Lisa, ska låna IT böcker samt att vi ska skriva ihop lite material för tisdagens seminarium. Lär ringa till vikariepoolen också, SOM vanligt kuckar mitt inloggningskonto så jag kommer inte in, känns som jag blir galen.

Lite bilder från idag, resten finns på bilddagboken för den nyfikne.

William bjöd mig på bio på hans dator.
På väg till sonens pappa. SNÖIGT Falun.

Williams snöängel.


Mat.

2 kommentarer

  1. 2010-03-01 @ 16:39:03

    Mums, vad gott det såg ut!

    Haha, såna små biljetter får jag också ibland, fast här spelar tjejerna teater och har gympauppvisning, skoj att se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: