Alltså jag är efter, men vad ska man ha twitter för kan någon förklara det för mig? Vad är det för något? Jag förstår ingenting alla tjatar om twitter gick med där förut men jag förstod inte vad det handlade om så gick ur. Gamla jag varning kanske? Alltså jag förstår det inte, facebook förstår jag. MEN så har jag haft facebook sen 2007, eller tidigare också kanske? Minns fan inte men har haft det ett tag men när det var på engelska begrep jag väldigt lite nu begriper jag mer. ÄVEN om farm grejset och sånt förstår jag inte alls. HUR har folk tid? Gammal tant varning på mig.

HAHA, på tal om alla såna här saker. JAG är så gammal att jag minns min alldeles första kontakt med community, det var SKUNK och alla la till alla där (ungefär som facebook) där så la man också in massa blinkande iconer på sin sida med nallar och musik och skrev fjantiga texter (gärna med sex) och trodde man var rå cool för man hade skrivit saker som livet är som en tärning det bästa man kan få är sex. Okej om det nu är så då, men är man tonåring och dessutom oskuld kanske det rent av är fånigt att skriva så. Sen var det också ett ställe där det ungefär 1 – 2 år senare började folk skrev din jävla hora och så vidare till mig och använde namn som förmodligen inte alls var dom som skrev. Jag minns att jag slutade vara på skunk när dom där kom, kanske för jag började växa ur skunk då? Var sexton år och träffade min första pojkvän eller vad man ska kalla det vi var tillsammans i en månad ungefär och jag blev aldrig kär i honom, var bara tillsammans för tillsammandes skull typ, alla andra hade ju nån. LÖJLIG som man var. Sen kom ju LUNARSTORM, där jag hängde i flera år. Där skrev jag om kärleksbekymmer om min flytt till Falun, om att bli gravid oplanerat som nittonåring om en riskgraviditet och en komplikationsgraviditet och hela min sons bebis tid tills han var fyra och ett halvt, sen tog jag bort den sida. Nu befinner jag mig mest på facebook och där skriver jag med människor jag nog inte trodde att jag ens skulle se eller prata med igen. DET är spännande fast jag hatar saker från det förflutna, den jag var som 13-19 åring är inte alls samma människa som jag är idag. SKUMT det där, jag hatar att berätta saker om mig själv, men skriva blogg hela dagarna kan jag göra. Fast jag skriver inget privat, bara massa dravel. De privata sparar jag för mig själv. PRECIS som man ska göra.


1 kommentar

  1. 2010-03-01 @ 14:33:58

    D kan man undra va twitter e. Men eftersom jag e 1 år äldre så e väl d kanske lika ok att inte jag vet heller
    Finns så mkt mer som jag inte har en aning om va som menas. Tecken folk gör när de skriver. Tex (A) Va tusan menas me d?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: