Varit med Lisa på stan, gick förbi kopparstaden och hämtade med två tapetkataloger så ska kika på dom idag och välja, hittade en tapet jag gillade och funderar på den men ska be sonens pappa kolla med mig, alltid bra med smakråd. Ända sen jag flyttade hit har jag ogillat mina tapeter i vardagrummet. DOCK är dom tapetserade 2003 av nått spånhuvud som tyckte att ÅH orange ska vi ha i vardagrummet, man kan ju undra vad i helskotta människan tänkte på? Jag vill ha ljusa färger, ljusa färger gör en mer avkopplad än mörka. Eller ja dom gör MIG mer avkopplad i alla fall.

Drog till maxi och handlade lite för middagen också. Så gick jag in på siba och köpte ett trådlöst tangentbord och mus. Har velat ha det i flera år så fick bli sånt. William fick mitt “gamla” på ett år till sin dator. På hans syntes inte tangenterna längre och eftersom han håller på med bokstäver tänkte jag att det är snällare att fixa med det än inte fixa alls. Imorgon är det skola igen, seminarium och tänkte jobba onsdag och torsdag så jag kan få lite pengar.

 


Trådlöst! JEY!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: