Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Vad har ni till tacos.

Tänkte laga lite tacos till middag imorgon. Håller mig till nutrilett frukost och lunch men middag känns det som jag vill äta något. Tacos använder jag mest grönsaker i så därför känns det nyttigt för mig.

Tänkte höra, vad har ni i era tacos?  Tänkte att jag kunde köpa lite nya saker.

Jag brukar ha.

Paprika, Jalapeno, isbergsallad, riven ost, creme fraiche, gurka, tomater, majs, medium tacosås, ibland guacamole, röd chili.

Men vad har ni i era? Har ni något spännande jag kan prova att köpa och göra. Tänkte att jag skulle prova göra något nytt. Gillar att prova nya ingredienser, jag är en sån som tycker det är jätte roligt att äta nya saker.
Har förut provat, mango chutney till var jätte gott, banan (fick tips från internet. VAR gott, men då gillar jag bananer, dock åt varken William eller hans pappa det så kändes vädelös att göra fler gånger) , vitlök.

Så NU är der eran tur ge mig goda taco tips!

8 Comments

  1. 2010-05-03 @ 11:31:01

    Ibland så brukar jag steka kyckling och blanda det med uncle bens sås typ indonesian curry och ha istället för köttfärs, är jätte gott

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: