Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Städa

Städning på hög nivå.

Det märks vart jag är i månaden eftersom min stadmani är värre än någonsin. NU är jag hört och lågt igen. Gick in på nelly.se och hittade massa fint. Klickade ihop men kom på att NEJ jag ska inte ha allt detta. Så jag tog bort massor och det ända jag sparade blev 2 par byxor 80 kr styck och 1 par skor till mig själv för 150 kr. HÖGKLACKAT, sååå snyggt. Inser att det är rätt tid på året nu. Älskar att gå runt med höga klackar trots att jag är lång.

På tal om lång fick sonen ställas upp för en liten koll på längden. Han är 124 cm över havet. DE ni! Mitt långa barn, snart 6 år. Kollat runt och dom flesta sexåringar har inte ens börjat med 122 än, William har vuxit ur det. Kanske han är 128 efter sommaren då. SHIT, han kommer bli låååång.

Något som är kul är också fötter han har 31-32 på skorna, jag är hans mamma och kollade med sån där mäta fötter mojäng på stadium mina små är 35,5 i storlek, på grund av de som jag alltid får köpa skor på barnavdelningen. INTE mig emot. Något som därimot är irriterande är att jag nog har lite sån där halgussvalgus för mina fötter är lite breda fram vilket gör att jag får köpa lite större på finskor… INTE roligt det glappar alltid bak till. Är nog därför jag hatar finskor och burkar dra mig till att endast ha vanliga skor. Men ja, nu har jag i alla fall köpt ett par och jag hoppas väl dom ska passa i alla fall. ÄLSKAR högklackat som sagt, trots min längd på 170.

NÄ nu ska jag fortsätta städa.

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: