Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Bävan inför imorgon.

Usch är sjukt nervös inför imorgon när jag ska vara uppkopplad. Jävla nörd jag är. DE ska säkert gå bra, skulle kanske få låna Annas headset annars blir det jobbigt. Tänkte ge mig ut på en promenad när jag lämnat William imorgon för att varva ner. Får se vart jag ska gå tänkte ta en vända i alla fall är skönt att bara gå runt, känns som man vinner den del på att bara gå. Dels förbränner man det sabla fettet och dels varvar man ner. Liksom slå två flugor i en smäll. PÅ fredag är det gymmet som gäller. Klockan 9.00 ska jag befinna mig där. ÄR nog bra vi ska lägga upp tider, jag behöver folk som drar mig dit. Anna och jag och Sofie skulle ju träna, men ingen av oss tre tycks vara någon vapendragare. MEN jag vill träna jag vantrivs att inte röra mig jag får för mycket tid för att tänka på och det hatar jag.

Nä nu ska jag gå och sova strax.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.