Så nu är det beställt. Helgen 28-29onde ska jag på rockstad Falun. Ska bli förbannat jävla roligt. Älskar att göra saker. Det blir på Lugnet så då har jag nära hem vilket är en riktig fördel. Jag gillar att ha närhet till saker. Nu gäller det väl att se allt också. Jag vill ha valuta för pengarna liksom. Fast det tror jag nog jag får. Hehe.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: