Dark Mode Off / On
Reklam

Bilar.

Har ni bil ni har svårt att värdera? Eller vill ni köpa bil och undrar om överpriser? Jag har hittat en jätte kul sida där man kan kolla ut bil priser riktigt smart för den som vill sälja eller köpa bil alltså. Dels behöver man inte oroa sig för att sälja sin bil till för lite pris, och dels behöver man inte luras av att köpa en bil till överpris. Som ni säkert märkt så gillar jag bilar. Jag längtar tills jag kan köpa en bil också. Kommer bli grymt att liksom kunna köra min EGEN bil. Som det ser ut nu får jag låna sonens pappas bilar. Folk brukar fråga mig vad jag har för bil, och jag blir ja alltså jag lånar sonens pappas bil. MEN den dagen jag ska köpa bil kommer jag utan tveckan att kika förbi här först, jag är ju inte direkt insatt i vad som är över och under pris direkt.
Sidan är enkelt uppbyggt också bara att söka på bil, årsmodell och vad man vill ha med för saker i bilen sen dyker det upp massor med saker som stämmer in på dina önskemål, samt priser. Enkelt så till och med den mest ovana internet personen kan använda tjänsten. Så nu ska du köpa bil? Besök sidan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.