Kläder Mina nya pjucks.
Kläder

Mina nya pjucks.

HEHE, så sjukt fult ord så jag kunde inte låta bli att skriva det PJUKS! I stil med PLUSKA!  PJUKS och PLUSKA wow måste vara för dom hör lite ihop sånt där. Men vad i helvete heter väska med P då? Pillefjuska kanske?

I alla fall köpte ett par fina pärlor som jag berättade om i inlägget i helgen. Mina skor som gjorde mig säkert 190 lång eller nått. I alla fall här får ni ett kort på mina guldkorn. Mamma slamma plamma är kääär!

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: