Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Williams första möte med sin blivande klass.

Det gick bra. Men klockan 17.00 utan mat i magen kanske inte är det bästa för ett barn. William lessnade ur rätt fort. Jag hade mina aningar på de redan när vi skulle dit. Var kul ett tag och William tog för sig som vanligt, han är liksom inte den blyga typen. Men i alla fall så ville han rätt snabbt gå hem. Tröttnade och vägrade lyssna på mig och hans pappa typ.

Han blev typiskt William och ville gå hem. Hehe, så sa han typ skolan är tråkig *s* . Ja va säger man? Jag tror också det var för han var sjukt trött och sen klockan 17.00 är kanske inte den ultimata tiden att träffa massa nya barn i ett litet rum för barn. Nått barn började grina och några andra verkade också vara rätt trötta. Så jag tänker att det nog blir bättre nästa vecka då ska William vara där från klockan 9-11 med förskoleklassen han ska gå med och dom som ska börja 1an i höst. Dom har F1:a . Men dom har alltid 10 barn var. Det är alltid 4 pedagoger på alla barnen, hur jävla lyxigt är inte de egentligen.

HAHA, just ja. Dom skulle berätta om vad dom tycker om och måla det. William målade ett helt papper med KORV! Det var franch hotdog, makaroner och korv och korv me bröd. UNGEN bara älskar korv. Han väljer korv varje lördag kväll när han har (om han ätit maten utan att krångla) sin välja mat dag. Det bli alltid korv i alla dess former och färger. KORVBARNET.

Fast så har han en mamma som brukar svära bajskorv när hon blir slår sig också. Kanske jag påverkat honom? Fast det är helt olika sorters korvar.

1 Comment

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: