Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Inte okej om du är tjej.

Alltså det finns vissa saker som folk reagerar på om en tjej gör, som ingen reagerar på om en kille gör. Som jag och sonen samt hans pappa gick hem mot sonens pappa i torsdags. Jag höll på att bli galen då det kliade på ena skinkan så till sist kliade jag mig där, sonens pappa började as flina och typ HAHA, går du och kilar dig i röven?! JAG bara men va fan?! DE kliar jag står inte ut ska jag låta det klia bara för att är okvinnligt? ALDRIG, de är precis som när man använder string-trosor och dom lagt sig obehagligt klart som fan man drar ut dom liksom ELLER? De provocerar säkert massa prydon. Sonens pappa tycker att jag är skit kul på det där sättet, DOCK är det andra saker jag inte kan göra. Det är att skita när någon är hemma, ja när William är hemma går det väl men inte annars. JAG har rejäla fobier för att gå på skithuset när jag inte är ensam hemma och är jag på semester brukar jag få såna tvångstankar för jag inte kan gå och skita att jag får lov att äta massor med fibrer det går inte i alla fall och jag mår skit dåligt och vill åka hem. Detta händer alltså VARJE gång vi åker på semester. Utedass är dessutom värst jag kissar till och med hellre i skogen än går och kissar på ett dass. SEN ät utedass vidriga också på grund av vad jag tror jag skrivit förut men intygar sig själv att INTE titta ner så gör man det i alla fall och ser högen av bajskorvar som ligger där och samtidigt som man håller andan så vill man spy. MEN spyr man är man rädd för att känna stanken och känner man stanken kan man i sin tur ha oturen att tuppa av därinne och TÄNK utgången av att svimma på ett utedass.
PÅ tal om de? Undra om någon dött på ett dass nån gång, fy fan va hemskt i så fall. Samtidigt kanske det kan vara rätt roligt att se folk plågas med att dra ut en död kropp från ett dass alla vill spy ikapp därinne på grund av bajsstanken. URSK!

Läste någonstans att det var bättre för naturen med utedass, jag tänkte då att DE får vara hur bra det vill men jag vill då fan inte gå tillbaka till att bajsa på andra ställen än på en toalett.

De finns ju också vissa i mitt tycke idioter som anser att gå på utedass hör sommaren till, att på dass där känner man verkligen sommarkänslan. Jag har många gånger undrat hur dessa människor kan stå ut med att sniffa därinne och njuta, jag själv vill bege mig därifrån illa kvickt!

(Skylten, finns det hjärterum så finns det stjärterum. ETT typiskt dasstecken)

3 Comments

  1. 2010-05-16 @ 22:37:34

    He he… Du borde få gå på ett sånt utedass som vi har vid våra stugor!
    Vi använder ju alltid kalk o ett annat blomdoftande medel så jag tror aldrig de ens kan lukta nåt där! De luktar mer hemma på vanliga toaletter!
    Fast jag tycker det är vidigt när man går på affärers toaletter som stinker urin!!! Då blir jag nästan sjuk!!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: