Idag åkte vi på raggarrally. Jag , sonens pappa, hans kompis och flickvän. Nyktert så klart så ingen tror annorlunda, var varmt och mysigt. Jag älskar den här tiden på året. När det är varmt och det är trivsamt att gå runt ute. Solen och allt grönt alla fina blommor och sen raggarbilar. JAG älskar ljudet av raggarbilar och ännu mera att åka med och bara njuta. Vi var lyssnade på spotify i bilen vilket är skit kul för man kan ju verkligen lyssna på allt man vill. William fick 4 stycken korvar av Carola (sonens pappas kompis flickvän) haha mitt korvgalna barn. Men han tyckte de var gott och de är huvudsaken.

När vi skulle dumpa av Danne och Carola kom det någon alkis och försökte kräva skjuts hem av sonens pappa. Sen blev han skit sur när han inte fick skjuts hatar sånt där. VA fan tror folk att dom bara ska få åka med liksom? Sen vi hade ju barn i bilen.
Lite bilder från idag.

Bak i bilen.

På väg!

Rosa drömbil!

En sån ska jag äga någon dag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: