Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Personlig almanacka

För andra året har jag nu beställt en personlig almanacka. Jag gillar det här företaget. Vet att de finns andra som man kan sätta sitt barn på framsidan med och sånt. Men jag kände att jag hellre ville ha något annat. Kan liksom lägga kort på William i där sen ändå. Sen har personligt bankkort så allt behöver ju inte vara med William. I alla fall, jag tycker dom är skit bra. STOR skrivyta, sen fina färger. Bra för mig som både jobbar och pluggar helt perfekt.

Här får ni bilder på nya och gamla.

Min första.

Nya 🙂

Insida

Gillade detta att man kunde lägga in viktiga födelsedagar.


1 Comment

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: