Ska bege mig mot sängen. Kollat på the secret life of the american teenager och varit sentimental *S* . Fan vad jag älskar den serien bokstavligt talat. BÄSTASTE just nu.

Annars? Kopierat inlägg har “bara” 18 månader kvar att kopiera *s*. Blir fan imponerad av mig själv när jag läser, jag var en riktig plugghäst där när William var bebis. MER en man kan säga nu, jag gör det lilla jag måste och är SJUKT trött på skolan. Men det är inte långt kvar INTE alls om ett år sitter jag här och har 1 termin kvar. Jag längtar ska bli så skönt med en utbildning, SÅ himla skönt så ni anar inte.

Puss och kram och nyp i stjärten! Nu ska jag sova!


3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: