Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Shopping.

Hade me and i party ikväll men innan har jag varit i Borlänge. Blev en tröja att ha till leggings (50:-) och leggings (49:-) sen en dress till William för 99 kr. Kändes som jag fyndade där i Borlänge. Ville ha lite leggnings och sånt. Från Me and I blev det mysbyxor, en t-shirt till mig samt en hemligt plagg till William och mig ska bli spännande att se vad det är för något man får.

Nu ska jag i alla fall ta och lägga mig rätt snart. Känner mig trött och började ju matten idag, tror det kan bli helt okej faktiskt.

Williams kläder.

Kofta

Leggings.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa