Dark Mode Off / On
Kläder

Shopping.

Hade me and i party ikväll men innan har jag varit i Borlänge. Blev en tröja att ha till leggings (50:-) och leggings (49:-) sen en dress till William för 99 kr. Kändes som jag fyndade där i Borlänge. Ville ha lite leggnings och sånt. Från Me and I blev det mysbyxor, en t-shirt till mig samt en hemligt plagg till William och mig ska bli spännande att se vad det är för något man får.

Nu ska jag i alla fall ta och lägga mig rätt snart. Känner mig trött och började ju matten idag, tror det kan bli helt okej faktiskt.

Williams kläder.

Kofta

Leggings.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: