Om att du.
* Inte ska tro att du är något.
* Att du inte är värt ett skit.
* Att andra skrattar åt dig bakom din rygg.

DÅ ska du:

* Tänka på saker som gör dig glad.
* Se allt det som andra människor uppskattar med just dig.
* Ta till dig det andra människor säger.
* Tänka att folk skrattar med dig inte åt dig.

Jag är glad för att:
* Jag har världens bästa människa i mitt liv. Ett liv jag själv skapat och som jag blir glad av varje gång han är här.
* Jag har fina vänner som jag litar på och som jag hoppas litar på mig.
* Att jag är relativt frisk .
* Att jag studerar och arbetar.
* Att jag är en stark och social människa.
* Att jag tagit mig ur jobba situationer och idag är den människan jag vill vara.

Jag är inte perfekt och jag strävar inte efter att bli perfekt, jag strävar efter att vara den jag är och att alltid tro på mig själv och om du verklighetsdjävul vill förstöra detta för mig kan du lämna mina axlar nu för jag är glad att jag är den jag är trots att jag inte är den du vill att jag ska vara.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: