Så nu har jag röstat för valet 2010, känns bra. Nu är mitt samvete fritt och jag röstade som jag gjort i alla val sedan mitt första 2002. För mig är det självklart att rösta jag vet vilket som är min ideologi och vad som för mig är viktigt samt viktiga frågor. Hehe pinsamt bara att Dalarnas tidningar var där så nu är man förmodligen kanske med i tidningen imorgon men det är helt okej hehe.

Nu ska jag ringa min mormor, sen blir det att hänga samt slänga in ny tvätt.

3 kommentarer

    1. MammaTessan – Jag använder mig av wordpress blogg och där igår det i själva domänen och wordpress att kunna göra rulllistor men det går säkert med blogg.se också. Kan kolla upp det åt dig om du vill? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: