Hjälpte Sophie lite nu på morgon med hennes blogg. Är kul, känner att det är roligt att bli uppskattad, sen tycker jag det är roligt med webdesign också jag har dessutom rätt lätt för att förstå koder vilket är rätt intressant då jag i matte har SKIT svårt för att fatta. Jag kanske är mer tekniskt lagd eller nått. Jag älskar att prova och greja och få svar på olika saker.

I veckan hjälpte jag också Sarah med hennes blogg, nu vet jag inte om hon bloggar öppet eller inte så vet inte om jag får länka den bloggen, men jag är nöjd. Hjälpt henne från helt start att få till sin blogg.

Hjälpte kusinen för ett tag sedan också.

Jag har också försökt hjälpa Anna, men där är det lite krångligare tyvärr. Hon vill byta över till annan blogg men just nu krånglar det så får de när jag blir klar med hennes.

Sen fixar jag ju mina egna själv också SÅ klart. Jag har verkligen riktigt mycket roande med att göra sånt, tycker de är skit kul att greja pyssla och göra andra glada framför allt, en av mina drömjobb är att jobba med IT och designa hemsidor hela dagarna. MEN jag ska bli lärare för de är ju liksom mer säkert jobb en att pyssla med IT. Hehe

6 kommentarer

    1. Drakmorsan – De kan jag göra 🙂 . Skickar min mail så kan du berätta hur du vill ha sidan om du vill ha några kort eller liknade med tex,.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: