Datanörd.

Hjälpte Sophie lite nu på morgon med hennes blogg. Är kul, känner att det är roligt att bli uppskattad, sen tycker jag det är roligt med webdesign också jag har dessutom rätt lätt för att förstå koder vilket är rätt intressant då jag i matte har SKIT svårt för att fatta. Jag kanske är mer tekniskt lagd eller nått. Jag älskar att prova och greja och få svar på olika saker.

I veckan hjälpte jag också Sarah med hennes blogg, nu vet jag inte om hon bloggar öppet eller inte så vet inte om jag får länka den bloggen, men jag är nöjd. Hjälpt henne från helt start att få till sin blogg.

Hjälpte kusinen för ett tag sedan också.

Jag har också försökt hjälpa Anna, men där är det lite krångligare tyvärr. Hon vill byta över till annan blogg men just nu krånglar det så får de när jag blir klar med hennes.

Sen fixar jag ju mina egna själv också SÅ klart. Jag har verkligen riktigt mycket roande med att göra sånt, tycker de är skit kul att greja pyssla och göra andra glada framför allt, en av mina drömjobb är att jobba med IT och designa hemsidor hela dagarna. MEN jag ska bli lärare för de är ju liksom mer säkert jobb en att pyssla med IT. Hehe

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

6 thoughts on “Datanörd.

 • 9 september, 2010 at 09:42
  Permalink

  Åhh, om du får tid och ork så får du gärna hjälpa mig någon gång, vore skoj med ny design! 😀
  J recently posted..Matmarknad

  Reply
  • 9 september, 2010 at 09:49
   Permalink

   Drakmorsan – De kan jag göra 🙂 . Skickar min mail så kan du berätta hur du vill ha sidan om du vill ha några kort eller liknade med tex,.

   Reply
 • 9 september, 2010 at 10:32
  Permalink

  Det är tur att vi har dig som vill hjälpa oss som fattar noll va det gäller alla koder hit och dit!! 😉 He en bra dag!
  Nathalie recently posted..And the winner is

  Reply
 • 9 september, 2010 at 15:31
  Permalink

  Du får länka om du vill..=) Jag bloggar på som vanligt fast inte lika ofta.
  Stort tack för hjälpen. Jag uppskattar det verkligen!

  Reply
  • 9 september, 2010 at 15:34
   Permalink

   Va bra 😀 . Då vet jag att jag kan länka 🙂

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: