Jag och William var med i tidningen mama 2007 (blev intervjuad i december 2006). Så här får ni läsa repotaget. Eftersom allt INTE fick plats på samma bild (är 2 sidor fast skriven i liten ruta på båda typ) så får ni läsa det så här. Om ni är intresserade alltså bara att klicka på bilderna. Jag hade bild förut men inte längre vet inte vart den tagit vägen så sparar här med. MAN vet aldrig om något skulle hända. Har sparat tidningen men det kan ju hända saker ändå. Lägger som ni vet inte normalt ut bilder där William är med, men här var han liksom bara 2 år och den har visats i tidningen ändå. Han ville inte vara med på bild därav den sura minen. Hehe.

Sida 1.

Artikeln sid 1.

Artikeln sid 1 forts.

Artikeln sid 2.

Artikeln sid 2 forts.

Artikeln sid 2 slut.

4 kommentarer

  1. D e väl fräsigt att ha vart me i tidningen 🙂 Synd att jag inte kunde läsa artikeln så bra bara. Om jag förstora bilden blev d ännu sämre :p

    Den dära bilar tårtan kommer jag ihåg att jag sett förut. Den va ju faktiskt riktigt bra gjord ju =)

  2. Den där intervjun kommer jag ihåg! Var inte bekant med dig på något vis då, men vi delade en del lunar-vänner så jag visste på så sätt vem du var ändå. 😀

    1. J – Va kul 😀 . Hehe det var verkligen så på “lunar-tiden” man satt och kollade runt och visste ungefär vilka folk var. Visst skrev du till mig en gång? Har för mig de du hade sett mig på po.p med William tror din dotter hade pratat med mig eller något? De här måste vara säkert 5 år sen eller nått, tror din minsta (eller snart mellan dotter) var riktigt liten bebis då. För jag kände inte alls igen er och så skrev du på lunar sen att jag såg dig och William på stan idag min dotter pratade med dig. Jag minns det för jag kommer ihåg att jag tänkte OJ känner folk igen mig hehe 😉 , var jätte kul och sen efter de var jag jätte nyfiken på vem du var 😉 . Fast nu har jag sett dig IRL på mc donalds även om jag inte vågade säga hej, men NÄSTA gång ska jag hälsa 🙂 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: