Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

En mamma pamma damma

Hmm, vad i sjuttsingen gör jag uppe mitt i natten?Jag kan inte sova, Björn ringde dom var på donken så han undrade om han kunde sova här och visst fick han de, jag har precis lagt mig på soffan, inte så att jag inte vågar sova i samma säng som honom har en dubbelsäng 180 lång men jag är tyvärr (?!) lite skum som människa och tycker det är rätt drygt att sova bredvid folk, det där man ligga nära och kramas är inte min grej, jag vill ligga med ryggen mot och jag om jag sover bredvid någon får alltid för mig att jag ska rulla på, dräggla eller få dålig andedräkt något som är en stor skräck, sen värmen.Herre guuud jag tror jag ska krivera av värmeslag hehe ;-), sen så inte ni får massa snuskiga ideer man kan sova bredvid folk utan att man gör nått, vill bara klar göra detta så det inte blir en massa snack.Nä kanske ska sova nu då, min soffa är sjukt skön =)

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: