Författarens egna ord.

Dagen

Vi drog till borlänge björn gick på biltema och efter de drog vi till kniva, lekte lite med kattungarna,Björns mormor bjöd på lite tårta.Åkte hem till Björn sen och där är vi nu, ätit lite tacos och annat gott sett lite harry potter, nu ligger jag och björn på var sida i soffan och glor på AFV, är trött redan.Nu måste jag pissa snart känns som blåsan ska sprängas för allt kiss som finns där haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: