Vilka saker är det du grubblar över mest när du läser min blogg?
Något måste det vara eftersom jag ser att folk läser den, är det något speciellt du gillar eller vill veta något mer om? Lämna en kommentar så ska jag skriva mer om detta.

9 kommentarer

 1. Det är kul och spännande att läsa din blogg.Jag går nu in flera gånger om dagen och läser.Det är så intressant att se hur du genom åren förändrat ditt sätt att skriva.Det märks att du de senaste åren haft det tufft.Läser man här och där ser man ju att du i grunden är en glad och positiv människa.
  Jag gillar din blogg.
  du är fin Madeleine

 2. En sak som jag glömde att fråga.
  Hur upplever du att du förändrats de senaste tio åren? det skulle vara intressant att få veta.

  1. Alltså det är nog svårt att svara på, jag tänker att man förändras hela tiden. Jag är oftast glad och positiv egentligen. Men jag tror att vissa omständigheter förändrat mig, som stress och negativa människors inblandning i livet. Jag har alltid påverkats negativt av att umgås med negativa människor för länge. Jag tänker att jag mognat på vissa plan, men samtidigt var jag mogen redan tidigare. Kanske jag det senaste tio åren vuxit in i min mentala ålder mer. Jag har alltid tänkt mer på djupet än andra människor, och upplevde det ibland som jobbigt att umgås med jämngamla eftersom många var så långt ifrån mig mentalt.

   Jätteroligt att du gillar min blogg. Hur länge har du läst min blogg? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: