Helgen har bestått av att umgås med William och hans pappa. Något som känts rejält kul, vi har haft det roligt alla tre (okej jag tar mig friheten att skriva de) .

Idag är jag lite illamående vet egentligen inte varför för jag kan inte direkt sätta ordet på vad som gjort mig så här i kroppen, lätt drygt men går kanske över? Är så sjukt sugen att prova den nya mc flurry med magnum i. ÄLSKAR magnum ska se om jag eventuellt skulle kunna ta mig en lunch på donken imorgon om någon hakar på efter seminariet, ska diskutera vad matematik är om jag inte minns helt fel. Haha bra att man har koll. Blir nog bra, tror att jag inte behöver oroa mig faktiskt förra seminariet gick mer smärtfritt än jag trott även om matematik aldrig har varit och förmodligen heller aldrig bli min grej. Vad gör ni alla idag?

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: