Dark Mode Off / On
Medverkan i media

Hittade en rolig sak.

Gick igenom massa gamla foton från när jag var bebis tills ja typ 20. Hittade denna artikel jag var med i Mora tidningen och var 16. Gick på IV på den tiden. Var roligt att läsa allt för det känns som evigheter se och på den tiden var jag LITEN hatade skolan och tyckte alla som var lärare var lite dumma i huvudet typ. Det fattades en skruv i såna människor, jag tyckte väl dom var födda på en annan planet liksom.

HAHA, så ser jag mig själv nu 10 år senare, mamma och lärarstudent. Livet har verkligen otroliga vändningar måste jag säga. Det man tror och tycker en gång behöver man inte tro och tycka senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: