Williams skelettinfektion – Intervju om skolskjuts DT.se

Som jag skrivit tidigare nekar Falu kommun William skolskjuts trots sjukintyg. De anser alltså att det kommer bli ekonomiska svårigheter för kommunen om de erbjuder honom skolskjuts under några veckor tid. Jag börjar fundera på om man vill bo i en kommun som får ekonomiska svårigheter om de erbjuder ett barn skolskjuts?

Här hittar ni artikeln. 

Fick förfrågan om man får dela mitt inlägg. Självklart får ni dela allt. För att dela kopiera länken till inlägget i adressfältet. Lika gör ni om ni vill dela artikeln från dt.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: