fbpx
Dark Mode Off / On
Gynekologi

Länge leve ofrivilliga bröstförstoringar och tuttvårteklåda.

Mina tuttar har fan vuxit och svällt upp så jag ser ut som holly dolly parton.Jag måste gjort en ofrivillig och ovetandes bröstoperation, dom ömmar kliar och spänner det MÅSTE vara en ofrivillig bröstförstoring tror ni inte???

Jag vet vad det beror på vet ni?=p

Related Tags:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: