CDON har just nu rea och eftersom jag tycker om att ha filmer passade jag på att ta två barndomsklassiker och en födelsedagspresent till William. Allt som allt gick på 350:- så det kändes toppen.

Det blev:

Lilla Huset På Prärien säsong 1. Jag är en av dom som sett serien på både 4ran och 3an när det begav sig och jag har nog sett ALLA avsnitt. Jag och Mamma och lillasyrran brukade sitta i soffan varje eftermiddag efter skolan och kolla. Sen brukade vi leka lilla huset på prärien ute på gården och jag ville alltid vara Laura SÅ klart. Hon hade ju hund, något som jag verkligen ville ha då strax efter fick jag det också en hund alltså. Nu väntar jag alltså dvd-box 1 hem, ja eller det kanske inte heter box om man inte har hela serien på en gång. Men är alltså säsong 1 jag köpt.

Sjunde Himlen säsong 1. Tonårstiden, brukade sitta med min mamma och glo på barken och tyckte den serien var kul också, nu har jag inte sett den på flera år. Till saken hör att jag fick den på rabatt för jag handlade över 100 kr det blev alltså för 99:- .

Shrek – En box med film 1-3 , Williams födelsedagspresent från oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: