Kom över den här sidan för någon månad sedan. Har inte riktigt förstått syftet så har inte lagt ut något om den. Men ju mer jag tänker på det kanske det är en kul grej?

Folk kan ju prova i alla fall, sen för att FÖRTYDLIGA det här är inget värva skit eller sånt. Jag är som jag säkert tror ni märkt inte direkt intresserad av sånt. Däremot tycker jag det är roligt att tipsa människor om roliga saker och tjänster som denna som är helt utan vinst för mig.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: