Högtider & födelsedagar

Födelsedagsfriande.

Min mamma och hennes man kom hit för att fira William, eftersom dom bor 10 mil bort brukar dom passa på att komma när det passar bäst och nu skulle dom ändå åt det här hållet i andra ärenden. Så William fick sina presenter han fick välja nu eller nästa söndag när han fyller han valde självklart nu. HAN blev jätte glad. Framför allt över buslådan eller vad man ska kalla det hehe. Tyckte det var riktigt kul han sprang runt där med sina skämt saker och skojade, han är ju i den åldern. Som vanligt lyste ögonen när han öppnade paketen och såg innehållet. Tänk att vara barn och känna så. Jag fick två stycken påslakan jätte söta. Var kul att träffa mamma och hennes man. Drog på donken som jag skrev tidigare och sen åkte dom hem.

Paket till min snart 6 åring.

Sängkläder jag fick.

Skämt leksakslåda

Ett spel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: