Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Borlänge.

Ska med Sofie och William till Borlänge om ett tag. Blir att glo efter skor för Sofie ska nämligen förvandla mig till 50-tals pinuppa idag igen fast ikväll ska vi till Övertänger på raggar fest där. Är något band tror jag som spelar. Jag är inte direkt inne i den där rockabilly svängen men jag gillar att åka raggarbil sen är det ju kul att bli stylad också. Tycker rockabilly modet är fint faktiskt, 50-tals kläder måste ändå vara det absolut finaste modet, kvinnorna såg liksom kvinnliga ut. Nu ser alla kvinnor oftast lite vad ska man säga? Tonåringar ut, alla ser tonåringar ut även dom som är40+, på kläder och sånt alltså. Man klär sig i leggings, skinn-jackor och ja ni vet alla ser likadana ut. Inget fel med de dock jag gör det själv men alla är liksom en levande copycat av varandra.

Förresten fler med leggings problem? JAG hatar leggings på ett vis, mina liksom ramlar ner så dom ser ut som jag har typ 100 kg babyblöja under. Jag förstår inte jag vill inte ha mina leggings ala jag är tant men jag vill fan inte ha blöjhäng heller alltså det ser för jävligt ut så drar man upp och så går det 4-5 min så är det de där jävla hänget igen, lika med strumpbyxor vilket är anledningen till att jag sedan jag var barn HATAT strumpbyxor jag liksom tål inte känslan av att ha 1 decimeter friluft under röven.

Är nog därför jag är en jeans tjej för såna där problem uppstår aldrig med jeans, jeansen liksom sitter där dom sa på höften och håller sig snyggt under röven och liksom bli vad ska jag säga INGEN plats för eventuellt blöjhäng.

Näe lär hänga den dära tvätten!

8 Comments

  1. HAHA, jag håller helt klart med dig ang. leggings & strumpbyxor. Man får ju ALLTID dra upp dom till armhålorna för att dom inte ska ”hänga ner där bak” haha!!

    1. Nathalie – Hehe visst är det så. SÅ jävla irriterande fattar inte att dom inte gör sånt som sitter kvar dom flesta vill ju inte ha dom nere 5 meter under röven direkt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: