Författarens egna ord. Galen ny förlöst morsa i flodens vågor.
Författarens egna ord.

Galen ny förlöst morsa i flodens vågor.

Jag måste få berömma mig själv FAKTISKT. Just nu kör jag stenhårt med att försöka att shoppa alls på nätet. Ja på cdon då som är min last älskar filmer men inte annat. Jag har sen jag slutade på gymmet äntligen pengar ÖVER vissa månader så sjukt skönt. Förutom de får jag nästen 200 till mindre att betala nu i och med att jag avslutade canal+ från tele2 jag blev pålurad förra hösten men nu så ALDRIG mer onödiga kanaler i alla fall och tele2 boxen är tillbaka skickad så nu kan jag med gott samvete hädan efter slippa utgifter på 600 eller till och med ibland 800 jag förut hade det blir liksom MER i plånboken känns soft. Den här månaden ska jag betala det där ellos kontot jag så dumt drog på mig, jävla till ränta dom har nästan 100 spänn helt otroligt men nu så det där kommer vara borta är 879,30 kronor jag ska betala och då får jag alltså 1600 mindre från i somras att betala. Går framåt. Tänkte dessutom se om man kan ta bort sitt namn från Ellos och Laredoute dom där har jag bittert fått erfara skickar mer en gärna telefonförsäljare efter en och sånt gillar jag INTE, men som sagt nu ska telefonförsäljare minskas. Gillar inte såna, sen är jag lite halvbesviken på att om man till exempel börjar läsa veckorevyn då ringer liksom folk från andra tidningar och ska ha en också. Jag är liksom inte typen som är speciellt intresserad av jakt och fiske bara för att få en kniv på köpet. HAHA, dom är ju såna typ.

HEEEEJ! Jag heter Magnus och jag ringer från balha, du har förut haft tidningen vi föräldrar hos oss stämmer deeee?
– Mmm det stämmer för typ 5 år sen.
– Jaaa men va bra, det jag då undrar över är om du är intresserad av att prova en tidning som heter Jakt och Fiske för den tror vi skulle passa dig? (lång radda med erbjudanden)
– Jag NEJ tack.
– ÄR du sääääker?
– ÖH ja, jakt och fiske är liksom inte min grej.

SERIÖST?! Hur många som vi säger läser Vi föräldrar eller Veckorevyn är speciellt intresserad av jakt och fiske? Okej om dom slog ihop med mama eller typ hennes men när dom kommer med såna extrema skillnader. Nu tog jag visserligen jakt och fiske som ett exempel men ändå dom kommer ju med sånt ibland. Kan ni tänka er vi säger en mamma med mjölkstockning, nyförlöst och sprucken upp i röven med en bebis i famnen ute med hagelbössan? Eller samma mamma stå och fiska i våtdräkt med ammades unge i famnen?
KAN ni tänka er en  mode intresserad vi säger 17 åring stå så?

JAG tror nog telefonförsäljare får börja tänka till lite…

6 Comments

  1. Linda – Men de är ju så men bara mmm och sen vips har man tackat ja till nått man inte riktigt fattat att man tackat jag till hehe.

 1. Haha (; “för den tror vi skulle passa dig” var inte änns i närheten den andra tidningen.

  sv: Jag bor i Enviken 🙂 därför jag blev lite förvånad att jag inte hade hört något om övertänger (; är inte så långt ifrån..
  Emelie recently posted..23 September

  1. Emelie – HAHA eller hur. Dom kommer ju med helt sjuka grejer man bara okej och de skulle passa därför? hehe 😉 .
   AHA va kul 😀 , kul att du ändå bor här i stan jag bor i stan typ. Eller högst upp på Svärdsjögatan heter det, ligger i närheten av högskolan Dalarna 🙂

 2. Haha, ja telefonförsäljare kan vara lite roliga på det viset. Som tur är har de inte lyckats få tag på mitt nr än. Hur har du det såhär i starten på hösten annars?

  sv: ja nu är det många som sagt att det ska vara bra så jag hoppas på det! Kan redan tyckas känna en skillnad men det kanske bara är en placebo-effekt. Vi får se om någon vecka helt enkelt. 🙂

  Ha det bra! Kram från mig

  1. Ester – De är bara bra faktiskt 🙂 . Fast drygt med regnet tycker jag är mer sommar människa 🙂 . Hehe och telefonförsäljare är verkligen inte kul 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: