Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Raderat kommentarer och nyss gått upp.

Vaknade nio sällan man får sovmorgon så länge med William hemma men idag så. Låg och surfade lite på mobilen, fick lite lyxbehandling i form av massage och fixat hår av William. Det är verkligen det skönaste som finns, massage och sen lite borstat hår på de.

William ringde sin pappa som undrade om William ville haka på tipspromenad, William kräktes bara den där gången igår och sen efteråt varit pigg så han fick följa. Blir han trött får han väl åka hem men jag tror att friskluft är bättre än instängd man har hemma när man är sjuk. Dock blir han nog hemma från skolan imorgon tänker på den där vad är det 48 timmars regeln? Ska ringa skolan imorgon förmiddag och fråga om dom också använder sig av den eller om det bara är förskolor som gör sånt men tycker väl att 48 h borde gälla INGEN vill väl ha magsjuka liksom?

Har nyss raderat lite kommentarer här ifrån också. Såna som kommenterat i mina blogginlägg istället för gästboken vid svar. Nu är jag hård *hehe*. Men seriöst jag tycker inte om att ha skrivit ett långt inlägg där det står sv: vid varannan kommentar för jag vill inte använda mina inlägg som en gästbok sen jag har liksom skrivit detta med LILA stor text så jag tror seriöst inte att folk missar det och då får dom varken svar eller ha kvar sina inlägg hos mig så snäll är jag *hehe*. Menar det är OKEJ att skriva sv: om man kommenterar det som står i inlägget anser jag annars är de bara onödigt.

Nä nu ska jag bädda sängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.