Författarens egna ord.

Tagit steget till min bok.

När jag var tretton började jag en dag på väg hem tänka ut en historia. En historia som visats med bilder i mitt huvud sedan den stunden. Många gånger ser jag den som film med musik till. Det är en ungdomshistoria om tonåringar i starten av livet. En tragisk men också underhållande historia. Jag skrev den och läste upp för mina vänner mellan 13-15 års ålder. Dock hände saker där vid 15 som fick mig att tappa glöden, trots att historien hela tiden funnits där. DEN finns i mitt huvud och jag behöver inte böckerna för att minnas exakt vad som ska stå. Men nu ikväll började jag skriva igen. Det blev 2 datasidor och fler kommer det bli allt eftersom. Min dröm är att ge ut boken. Jag har fortfarande vänner som frågar mig om när jag ska skriva klart den, och säger att den var så bra. Jag var alltså tretton när jag började skriva. NU ska den ut. Men det kommer ta tid. Det jag skrivit nu är bara början. Det här ska alltså bli en lång historia något som jag tänkt på så länge och något som ska bli perfekt när det är klart.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: