Reklam Hepphepp.se, Sötaste cykelhjälmarna.
Reklam

Hepphepp.se, Sötaste cykelhjälmarna.

Jag är en av dom som gärna cyklar, men jag tillhör samtidigt en av dom som växte upp med att cykelhjälmar är väldigt fjantigt och dessutom FULT. Så halkade jag över den här sidan med dom sjukt sötaste och helt OSYNLIGA cykelhjälmarna man kan tänka sig. Seriöst den som inte tycker hepphepp.se cykelhjälmar är söta kan inte ha några ögon. Jag kände direkt när jag kom in på sidan att WOW, jag blev verkligen förvånad också för istället för dom där plastiga stora sakerna som helt förstör outfiten på en så har man nu söta hattar istället. Nu är jag lite fast här och sitter och kollar på sidan och funderar faktiskt på att handla. Dels är ju hjälm en livförsäkring, det kommer man inte ifrån. Sen det faktum att jag säger till min son att använda hjälm när han åker med mig, men själv inte använder ger ju dubbla budskap. Att då köpa dessa kommer ju inte ge någon dubbelmoral det kommer heller inte att framstå som att jag ljuger, sen blir han som brukar bakom väldigt glad också har jag en känsla av. Cykelhjälmar som inte ser ut som hjälmar är verkligen en bra idé och att sidan är enkelt att förstå sig på, att produkterna finns i olika storlekar ser jag som en stor fördel.
Vad tycker ni?

Denna blev jag sugen på.

4 Comments

  1. Nej, vad läckert! 🙂 Fast jag har nog svalt min stolthet och använder oftast hjälm ändå. Tycker precis som du att det ger barn lite dubbla budskap att inte ha. (Dock skippar jag när jag ska till skolan, känner inte för att släpa en hjälm till och från Umeå :P)

    Var bara vanligt lego. Fanns tekniklego ens på vår tid? 😛
    Hon har mest haft duplo här och vanligt hos pappan, så det är lite knapert med vanligt här, så därför passade det ju bra att vi hittade det 🙂

  2. Den sidan måste jag spana in! Kanske t o m jag kan hitta nåt som jag kan leva me. Känns lite dumt ibland när jag är såååå noga me at barna ska ha hjäm men inte ens äger nån själv! :/
    ~MoonLight Malo~ recently posted..Sov Gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: