Inte många minuter kvar nu så ska jag gå och hämta William das wilddjur på skolan. Tänkte dessutom anta mig utmaningen att gå till maxi något William brukar se som ett slags svek och kanske det mest brutala man kan göra som förälder anledning? Han vill hem efter skolan och eftersom jag inte har någon bil till Williams förtret trots att han aldrig haft en mamma med bil så anser William att det är förskräckligt att man ska behöva Gåååååhåååå till Maxi. Konstigt nog så tycker han de för annars springer de barnet alltid runt men att gå till maxi är bajs enligt honom.

Ändå är William inget barn av lathet. Han slutade självmant och med stor glädje från min sida åka vagn runt 2,5 års ålder. Han har sedan dess gått med mig från hemmet till hans pappa vilket ändå är 3 km, enda sedan dess också. Visst vissa skulle säker hävda att det är fel att låta sitt barn gå men jag har alltid ansett att barn ska röra på sig och vagn är något för bebisar. Men det är min åsikt, jag respekterar andra människor också. Även om jag reagerar när jag ser barn på 6 år nedstoppade i sittvagn på stan och föräldrarna skjutsar sina barn i dom. För vid 6 år ser jag ingen anledning för ett barn att åka vagn längre sorry men det är min åsikt.

3 kommentarer

 1. Håller helt med! Tycker det ser hemskt ut när så stora barn åker, nästan så man får bita sig i tungan för att inte fräsa ut något otrevligt 😛
  Tindra slutade också kring samma ålder, men är samma där.. hon hatar att gå!

  1. Malle – Det är ju föräldrarna som behöver vagnen mer en barnen, 6 åringar kan gå ja även 5 åringar faktiskt är mer för föräldrarna inte orkar vänta som dom proppar dom i vagnen tror jag.

   1. Ja, säkert är det så. Det tar ju sin lilla stund att gå med ett barn, som kanske inte går så fort, ser saker osv..

    Ja, jag gillar också Tingelingfilmerna faktiskt 🙂 Har sett båda de andra som T har med henne. Och HSM har vi sett alla 3 med, men vore ju kul att ha dem på hyllan också 🙂 Var inte dyrt heller, 189:- för boxen med alla 3!
    Vi spelar inte mycket alls, men guitar hero är ju skitkul! 🙂 Så blir kanske mer spelande, isf köper vi fler spel och en till gitarr senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: