Författarens egna ord.

Jag vill bli full på fredag.

Är så sjukt sugen på att dra ut och göra Falun osäkert på fredag dricka bärs och bete mig därefter. Full för mig är inte redlös full för mig är att bli mer flamsig och tramsig och dansa och bete mig som galning jag egentligen är. Blev ju lite snuvad på konfekten där i lördags så nu har jag gott och laddat några dagar. Är så sugen på att dricka bärs och göra massa galenskaper sist jag var ut var liksom på CCW så jag vill ut igen, hade önskat man kunde åka lite bil eller gått på privatfest helst fast just det där med privatfest är typ dödsdömt att hitta någon för alla är så sjukt krogen krogen krogen jämt. Jag hatar krogen, alltså jag är tråkig och ovuxen men krogen? De är dyrt, det är överskattat och man får ändå inte det rätta raggen där. Många singlar tror att dom ska hitta dröm karln på krogen utan att begripa att bästa raggen hittar man på privatfest eftersom där HINNER man snacka, på krogen så är det mest AHA han glodde på mig han gillade mina bröst vi går hem och knullar så vill han ha mig. Tyvärr så funkar det inte IRL, för att träffa karl på riktigt (om man nu inte är en av den lilla ovanliga procenten som träffar någon på krogen) så lär man visa sin charm först och det gör man bäst på privatfest något som folk inte fattat ännu tyvärr.
Men jag vill verkligen dricka bärs och ha kul en kväll, och fredag skulle vara prefekt för de.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: