Författarens egna ord.

Satsumas eller mandariner.

Vad tycker du är godast? Satsumans eller mandariner? Själv föredrar jag satsumas dom där lite ljusare i färgen som är mindre och lättare att ta av bitar ur som INTE har kärnor. Mandariner tycker jag inte alls är lika gott, dom brukar vara kring jul och är en besvikelse hehe. Så vad föredrar du? Eller tycker du det är same shit different name?

En satsumas. Mmmm Satsumas!

8 Comments

    1. Martina – Visst är satsumas godast 😀 .
      Va kul att du kommer hit och tack för komplimangen för det låter som de 🙂 , jag har blandat lite som jag är själv, galen, glad , lugn och mjuk i ett 😉 .

  1. Själv har jag många ggr funderat vad skillnaden e, men nu behöver jag nog inte göra d längre. 🙂 Fick för mej att Satsumas va sura & mandariner mer syrliga. Ack va man bedrog sig :p

    Sv: Jo de sa på AF att jag skulle kunna börja stämpla, att jag va gravid va ju inget jag behövde berätta..
    KackMarie recently posted..Stämpla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: