Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Webdesignat

Fixade idag drakmorsans blogg. Då hon frågade om jag ville det, så självklart ställde jag upp. Är bara roligt att pynta om lite hos folk och så får jag roa mig med ett av mina intressen som sagt.

Jag gillar verkligen det här med webdesign om jag inte var sån att jag var realistisk skulle jag satsa på att jobba med IT och foto fast jag är realistisk och såna jobb finns det väldigt få om tyvärr. Lärare är mer säkert och dessutom ett jobb jag känner att jag vet att jag skulle passa som också. IT och foto får helt enkelt bli mitt sidospår eller vad man ska kalla det, min hobby där bredvid mitt vuxna jobb. Hehe.

På tal om vuxna jobb fick jag min VFU-plats idag. SÅ kul hamnar på en skola jag är rätt övertygad om att jag kommer trivas på. En rätt ny skola om jag inte har helt fel och jag har bara hört bra saker om den skolan så det här kommer säkert bli jätte bra. Mailat min VFU-handledare så får se om jag får träffa henne snart. Det hoppas jag på i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa