Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

För alla som som längtat TROLLTYG i tomteskogen kommer på DVD!

Fick detta via msn! Jag kan inte låta bli att ROPA av glädje. Världens kultfilm på dvd! Finns nog ingen som är i min ålder och äldre som inte sett denna? Filmen är så förbannat roligt. Lagt den på bevakning när den kommer är det jag som ska köpa den och NJUTA!

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: